Вести

''МОЈА БАКА'', НИКОЛИНА МИЛИЋЕВИЋ IV/5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
,,Из ђачког пера настају нови светови" -
Најуспешнија литерарна остварења у овој школској години.
 
МОЈА БАКА
 
Ја много волим своју баку, а и она мене. Ја имама две баке - Мирјану и Љубицу. Баба Мирјана живи много далеко, а ја живим са бабом Љубицом. Она је добра и много брине о Сашки и мени. Док су мама и тата на послу, она нас чува.
Има смеђе очи и црвену косу. Увек је нежна и пажљива. Када има времена, игра се са нама. Када је лепо време идемо у шетњу. Једном ме бака водила у шуму. Тражиле смо каменчиће са кристалима. Сакупиле смо неколико лепих примерака. Била сам одушевљена када ме је бака одвела на пропланак који је био прекривен зеленом и дебелом маховином. Газила сам по њој као по најмекшем тепиху.
Моја бака се увек труди да нас нечим обрадује. Увек нам приреди неко лепо изненађење. Без обзира на то, ја своју баку много волим, највише на свету.
 
НИКОЛИНА МИЛИЋЕВИЋ
Наставник: НАТАША МИЛИЋЕВИЋ

О школи

Основна школа ''Милинко Kушић'' наставља традицију основне школе из Ивањице, отворене 1834. године и основне школе Шуме, отворене 1927. године. Решењем из 1955. године ове две школе спојене су у једну школу у осмогодишњем трајању. Убрзо затим ова школа добија данашње име, односно име народног хероја Милинка Kушића.

Радно време

Понедељак - петак: 07:00 - 15:00

© 2019 OŠ Milinko Kušić. Sva prava zadržana.

Search