Вести

''МОЈА МАМА'', ЛАЗАР НИКОЛИЋ IV4

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
,,Из ђачког пера настају нови светови" -
Најуспешнија литерарна остварења у овој школској години.
 
МОЈА МАМА
 
Јована, најлепше име на свету које има моја мама. То је најдража и најбоља особа коју знам.
Висока је и веома лепа. Има тамноплаве очи уоквирене густим црним трепавицама. Њен глас је мио и драг, нарочито када се обрати брату или мени. Руке су јој мекане и беле. Њима нас често помилује по коси или лицу и чини ми се да нико није тако нежан као она.
Врло је вредна и увек спремна свакоме да помогне. Ради у Комерцијалној банци. Када дође кући, чека је још много посла. Спрема ручак, пегла, чисти, брине о свим члановима наше породице. Понекад се питам како мама све то постиже, а нађе времена да погледа неки филм или да се чује телефоном са родбином и другарицама. Највише волим викенде које проведемо негде ван куће. Тада баш уживамо, смејемо се, разговарамо, планирамо. Мама је увек расположена за таква дружења и увек је спремна да ме саслуша. То је особа којој могу све да кажем, од које ћу увек добити савет и топлу реч. Чини ми се да мама то ради са лакоћом и уживањем, као нико.
Поносан сам и бескрајно срећан што је таква особа моја мајка. Обожавам је!
 
 
ЛАЗАР НИКОЛИЋ IV4
Наставник: ЉИЉАНА ИВАНОВИЋ

О школи

Основна школа ''Милинко Kушић'' наставља традицију основне школе из Ивањице, отворене 1834. године и основне школе Шуме, отворене 1927. године. Решењем из 1955. године ове две школе спојене су у једну школу у осмогодишњем трајању. Убрзо затим ова школа добија данашње име, односно име народног хероја Милинка Kушића.

Радно време

Понедељак - петак: 07:00 - 15:00

© 2019 OŠ Milinko Kušić. Sva prava zadržana.

Search