Вести

''ЈЕДНА СМЕШНА ЕПИЗОДА СА ОНЛАЈН НАСТАВЕ'', АЛЕКСАНДАР ЗЛАТИЋ VI/3

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
,,Из ђачког пера настају нови светови" -
Најуспешнија литерарна остварења у овој школској години.
 
ЈЕДНА СМЕШНА ЕПИЗОДА СА ОНЛАЈН НАСТАВЕ
 
Да ли вам је на памет пала идеја, док сте раније мрзовољно кретали у школу, да ће једном ту страшну школску таблу заменити монитор?
Нико није ни слутио да ће се то догодити. Наравно, у сваком злу има доброга. Срећа наша, те ипак имамо и овакав вид наставе. Иако нам не може заменити праву ђачку радост и дружење уживо, морам признати да смо и током онлајн наставе имали разлога за смех.
Док се свакодневно гледамо преко камера, позади се дешава права породична представа. Моја породица, по природи бучна и весела, некако увек нађе начина да направи галаму… У тим непредвиђеним ситуацијама главна је моја сестра Марија. Већином ми упадне у собу, распевана и раздрагана, или збуњена, и са главом у облацима… Једном, током часа математике, улетела је без најаве у моју собу, у пижами, и гласно отпевала: ,,Мики, Милане, баш ми не даш мира…" Пошто је микрофон био укључен, пресекао ме бес. Наравно, напустио сам час, престрављен да ћу бити исмејан. Тек након неколико дана усудио сам се да питам друга да ли се нешто чуло током часа са моје стране. Он је слегао раменима. Схватио сам да је сестрин наступ прошао неопажено. Хвала богу!
Онлајн настава ће свакако оставити трага на наше детињство. Одузела нам је сате и сате безбрижног детињства, али ће остати упамћене и догодовштине које су ове суморне часове обојиле смехом и ведрином.
 
АЛЕКСАНДАР ЗЛАТИЋ VI/3
Наставник: СВЕТЛАНА КУЧ

О школи

Основна школа ''Милинко Kушић'' наставља традицију основне школе из Ивањице, отворене 1834. године и основне школе Шуме, отворене 1927. године. Решењем из 1955. године ове две школе спојене су у једну школу у осмогодишњем трајању. Убрзо затим ова школа добија данашње име, односно име народног хероја Милинка Kушића.

Радно време

Понедељак - петак: 07:00 - 15:00

© 2019 OŠ Milinko Kušić. Sva prava zadržana.

Search