Вести

''ЈЕДНА СМЕШНА ЕПИЗОДА СА ОНЛАЈН НАСТАВЕ '', ДОБРИЛА ВРАТОЊИЋ VI/3

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
,,Из ђачког пера настају нови светови" -
Најуспешнија литерарна остварења у овој школској години
 
ЈЕДНА СМЕШНА ЕПИЗОДА СА ОНЛАЈН НАСТАВЕ
 
Тренутно је ситуација таква да је због епидемије школа замењена екраном рачунара. Наравнo, мени, као и већини мојих другара, то нимало није било драго. Ипак, колико год то било лоше, морам признати да су нас смешне епизоде са онлајн наставе развеселиле и вратиле у живот.
Једна таква ситуација одиграла се на часу ликовног. Сви смо наставници показивали своје радове. Када је прозвала једног друга, он је рекао да мора да потражи рад. У тражењу му је пролетео цео час. Напослетку, наставница се нашалила да би он свој рад могао потражити и у подруму, што се ње тиче. Изјавио је да га нигде нема. Враголасто је додао да је чак и своју изгубљену зимску капу пронашао и свеску из географије којој се одавно изгубио сваки траг. А наставница је на то одговорила да се чуди што у том његовом „царству“ није пронашао и неколико свиња. Смех се заразно ширио са наставнице на нас... Мени је цела ситуација била баш интересантна и насмејала ме до суза. Колики се неред иза њега видео, не би ме чудило да се и неко створење промолило.
Колико год ова ситуација и онлајн настава биле необичне и чудне, увек ће ту бити по неки весељак, попут нашег расејаног друга, да нас орасположи и насмеје до суза.
 
ДОБРИЛА ВРАТОЊИЋ VI/3
Наставник: СВЕТЛАНА КУЧ

О школи

Основна школа ''Милинко Kушић'' наставља традицију основне школе из Ивањице, отворене 1834. године и основне школе Шуме, отворене 1927. године. Решењем из 1955. године ове две школе спојене су у једну школу у осмогодишњем трајању. Убрзо затим ова школа добија данашње име, односно име народног хероја Милинка Kушића.

Радно време

Понедељак - петак: 07:00 - 15:00

© 2019 OŠ Milinko Kušić. Sva prava zadržana.

Search