Вести

Почиње реконструкција дворишта ОШ “Милинко Kушић“ у Ивањици

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

У понедељак почињу радови на партерном уређењу дворишта у ОШ’’Милинко Kушић’’. Министарство државне управе и локалне самоуправе подржало је пројекат општине Ивањица са  30 400 000 динара. Новац је опредељен из буџета фонда подршке развоју и функционисању система локалних самоуправа. Иако је планирано да радови буду готови до почетка школске године, извођачи су каснили.

Реконструкција ће обухватити демонтирање старих бетонских трибина и постављање нових, а уз њих ђаци ће добти још једне. Такође, радиће се нови спортски терени а остатак дворишта биће прекривен бехатоном. Након више деценија једна од највећих основних школа у Ивањици, добиће лепо уређено и функционално двориште. Због безбености свих ученика, док трају радови, ђаци ће користити главни улаз од Гимназије и други предвиђен за ученика нижих разреда. Улаз из дворишта биће затворен а градилиште прописно обезбеђено.

 

https://www.youtube.com/watch?v=hhmgeoZzCFU&t=5s

 

 

О школи

Основна школа ''Милинко Kушић'' наставља традицију основне школе из Ивањице, отворене 1834. године и основне школе Шуме, отворене 1927. године. Решењем из 1955. године ове две школе спојене су у једну школу у осмогодишњем трајању. Убрзо затим ова школа добија данашње име, односно име народног хероја Милинка Kушића.

Радно време

Понедељак - петак: 07:00 - 15:00

© 2019 OŠ Milinko Kušić. Sva prava zadržana.

Search