Izdvojena odeljenja

01

Izdvojeno odeljenje u Bukovici

Školska zgrada u Bukovici se nalazi u istoimenom naselju (tel. 032/641-354), sagrađena je 1947.godine. Građena je od čvstog materijala. U prizemnom delu su četiri učionice, nastavnička kancelarija i stan. Na spratu su dva stana za nastavnike. U suterenu su podrumske prostorije za smeštaj ogreva. U školskom dvorištu je i montažna zgrada u kojoj je kuhinja sa trpezarijom. Kako je ova zgrada dosta stara i veoma dotrajala, a ne postoji mogućnost adaptacije, to je potrebno što pre i kuhinju i trpezariju izmestiti u adekvatan prostor. Urađena je prepokrivka škole, fasada na školi, okrečene su učionice i stavljen je laminat u jednoj učionici. U celoj zgradi grejanje je još uvek na čvrsto gorivo (peć - bubnjare - na drva), pa je radi racionalizacije i adekvatnijeg grejanja potrebna rekonstrukcija grejanja u celom objektu.

Školske zgrade su smeštene u ograđenom travnatom dvorištu u kome ima dosta prostora za održavanje časova fizičkog vaspitanja kao i za druge vannastavne aktivnosti.

02

Izdvojeno odeljenje u Raščićima

Školska zgrada se nalazi u selu Raščići (tel. 032/651-782) na petom kilometru puta od Ivanjice prema Guči. Sagrađena je 1950. godine. Građena je od čvrstog materijala. Zgrada je prizemna i u njoj se nalaze dve učionice sa mokrim čvorom, nastavničkom kancelarijom, trpezarijom, kuhinjom i prostorijom za predškolce. U drugom delu zgrade je školski stan. Zgrada se nalazi u ograđenom školskom dvorištu u kome je asvaltni košarkaški teren koji je pre godinu dana renoviran.

I u ovoj školskoj zgradi problem su previsoki plafoni, dotrajali podovi i grejanje koje je još uvek na peći na čvrsto gorivo. Posebno je u svakoj prostoriji.

01

Izdvojeno odeljenje u Lisi

Školska zgrada se nalazi u selu Lisa (tel. 032/670-133) i udaljena je od matične škole 10 kilometara. Sagrađena je 1929.godine. Građena je od čvrstog materijala. Zgrada je prizemna i u njoj se nalaze dve učionice sa mokrim čvorom, kuhinjom, deo hodnika se koristi kao trpezarija. U drugom delu zgrade je školski stan. Zgrada se nalazi u ograđenom školskom dvorištu u kome je asvaltni košarkaški teren.

I u ovoj školskoj zgradi problem su previsoki plafoni i grejanje koje je još uvek na peći na čvrsto gorivo.U proteklom periodu urađeni su laminantni podovi u učionicama, a u planu je prepokrivanje školske zgrade.

O školi

Škola ,,Milinko Kušić“ nastavlja tradiciju osnovne škole iz Ivanjice, otvorene 1834. godine i osnovne škole Šume, otvorene 1927. godine. Rešenjem iz 1955. godine ove dve škole spojene su u jednu školu u osmogodišnjem trajanju.Ubrzo zatim ova škola dobija današnje ime, odnosno ime narodnog heroja Milinka Kušića.

Poslednje vesti

Radno vreme

Ponedeljak - petak: 07:00 - 15:00

© 2019 OŠ Milinko Kušić. Sva prava zadržana. Designed By Media Shop

Search