Настава

Школа задовољава техничке критеријуме за нормално одржавање наставе.

Школу похађа 1050 ученика различитог националног, интелектуалног и социјалног статуса, распоређених у 45 одељења редовне наставе и једно одељење са 8 ученика за децу лако ометену у развоју. За сада постоје оптимални просторни услови за одвијање наставе у једној, преподневној смени, у кабинетима опште и специјализоване намене за рад у предметној настави.

01

Библиотека

Школа поседује библиотеку са 20 555 књига и овај број књига се редовно увећава и обнавља. Kњиге су адекватно смештене, а у оквиру библиотеке се налази и простор за читање.

04

Спортски терени

У дворишту школе налазе се два терена за кошарку, један за рукомет, два за одбојку и терен за мали фудбал са вештачком травом. Прописно су обележени и опремљени неопходном опремом.

02

Информатика

У два кабинета за информатику налази се 1 + 12 и 1 + 14 рачунара који су умрежени са ISDN и ADSL интернет прикључком.

05

Безбедност

Школско двориште као и спортски терени су ограђени како би реализација наставе физичког васпитања и општи боравак деце у школи био безбедан.

03

Физичко и здравствено васпитање

Школа поседује и фискутурну салу која има адекватне пратеће просторије као и терен за одбојку и кошарку са справама за гимнастику.

06

Продужени боравак

Учионица првог разреда се користи као учионица за ученике у продуженом боравку. Ови ученици користе и фискултурну салу, библиотеку, информатички кабинет као и спортске терене у школском дворишту.

Преглед школског простора и његова намена

О школи

Основна школа ''Милинко Kушић'' наставља традицију основне школе из Ивањице, отворене 1834. године и основне школе Шуме, отворене 1927. године. Решењем из 1955. године ове две школе спојене су у једну школу у осмогодишњем трајању. Убрзо затим ова школа добија данашње име, односно име народног хероја Милинка Kушића.

Последње вести

Радно време

Понедељак - петак: 07:00 - 15:00

© 2019 OŠ Milinko Kušić. Sva prava zadržana.

Search

?>