Вести

ПЧЕЛОЈАВЉЕЊЕ И ОДЕЉЕЊЕ III/2

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
У уторак, 7. јуна 2022. године, са почетком у 19 часова, Удружење ,,Чувари дела Вука Kараџића’’, Удружење пчелара Ивањица и градска библиотека ,,Светислав Вуловић’’ организовали су у Плавој сали Дома културе у Ивањици програм посвећен пчелама. Том приликом је представљена и књига ,,Пчелојављење’’ Миодрага Радовића.
 
Уредник овог програма је била професор разредне наставе у нашој школи ДУШИЦА САВИЋ, а у програму је учествовало и њено разредно одељење III/2.
 
О пчелама је говорио и са њиховим начином живота и функционисањем нас је упознао дугогодишњи пчелар и професор разредне наставе у нашој школи, ЗОРАН МИЛОВАНОВИЋ.
 
Учешће у овој сјајној вечери узела је и Основна школа ,,Сретен Лазаревић'' из Прилика - професор српског језика и књижевности ВЕРИЦА КОСТИЋ са својим ученицима.
 
Велика захвалност иде и Културно-уметничком друштву ,,Моравица'' из Ивањице и њиховом уметничком руководиоцу ВЛАДАНУ ЈЕРЕМИЋУ на несебичној позајмици народне ношње као и на подршци коју је тиме пружио овом дивном програму! Хвала!
 
Захвалност за фотогафије иде Удружењу ,,Чувари дела Вука Караџића''. Хвала!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

О школи

Основна школа ''Милинко Kушић'' наставља традицију основне школе из Ивањице, отворене 1834. године и основне школе Шуме, отворене 1927. године. Решењем из 1955. године ове две школе спојене су у једну школу у осмогодишњем трајању. Убрзо затим ова школа добија данашње име, односно име народног хероја Милинка Kушића.

Радно време

Понедељак - петак: 07:00 - 15:00

© 2019 OŠ Milinko Kušić. Sva prava zadržana.

Search

?>