Вести

УПАД ХАЈУДКА НА ЧАС СРПСКОГ ЈЕЗИКА И КЊИЖЕВНОСТИ

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Приликом драматизације одломака из романа ,,Хајдуци" Бранислава Нушића, ученици одељења V/2 потрудили су се да нас на часовима српског језика и књижевности врате у време када су се деца забављала, надмудривала, смејала и уживала чак и без телевизора. Били су уверљиви, раздрагани и за свој узраст врло вешти пред камером. Права чета!
 
Предметни наставник AНА РОГОВИЋ би истакао да су ученици на часовима обраде показали одличну вештину читања и разумевања прочитаног, што данас често буде проблем у настави с обзиром на то да ученици, све оптерећенији употребом мобилних телефона, често само прелећу преко информација. Такође, ученици су, припремајући наступе, развили компетенцију сарадње, вршњачко учење, различите вештине (глума, цртање, јавни наступ), дружили се онако како треба и на часу уживали. Нас су оплеменили, ,,јер дечји смех је највећа радост старости".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

О школи

Основна школа ''Милинко Kушић'' наставља традицију основне школе из Ивањице, отворене 1834. године и основне школе Шуме, отворене 1927. године. Решењем из 1955. године ове две школе спојене су у једну школу у осмогодишњем трајању. Убрзо затим ова школа добија данашње име, односно име народног хероја Милинка Kушића.

Радно време

Понедељак - петак: 07:00 - 15:00

© 2019 OŠ Milinko Kušić. Sva prava zadržana.

Search

?>