ЛЕНКА МИРКОВИЋ је ученица седмог (VII/1) разреда наше школе. Воли да црта јунаке из цртаних филмова. Жели да студира графички дизајн на Факултету ликовних уметности. У остварењу њених уметничких циљева свесрдно јој помаже њена наставница ликовне културе БИЉАНА РАЈКОВИЋ.
АНДРЕЈ ЈАКИЋ је ученик седмог (VII/3) разреда наше школе. На часовима ликовне културе излази из оквира градива и очекиваних вештина те је његов уметнички таленат привукао пажњу његове наставнице ликовне културе БИЉАНЕ РАЈКОВИЋ. Андреј каже да највише воли да црта спортисте, нарочито кошаркаше. Једнога дана волео би да студира архитектуру и да се професионално бави кошарком.
ИВА МИЈАИЛОВИЋ је ученица шестог (VI/2) разреда наше школе. Поред цртања, највише воли да слуша музику и да ужива у свету уметности. У уметничким заносима, велику подршку јој пружа њена наставница ликовне културе БИЉАНА РАЈКОВИЋ. Ива би волела да, у будућности, студира архитектуру а ми јој то од срца желимо - да кроз стварање грађевина даје печат једном времену и месту - и тежи ка непролазности.

О школи

Основна школа ''Милинко Kушић'' наставља традицију основне школе из Ивањице, отворене 1834. године и основне школе Шуме, отворене 1927. године. Решењем из 1955. године ове две школе спојене су у једну школу у осмогодишњем трајању. Убрзо затим ова школа добија данашње име, односно име народног хероја Милинка Kушића.

Последње вести

Радно време

Понедељак - петак: 07:00 - 15:00

© 2019 OŠ Milinko Kušić. Sva prava zadržana.

Search

?>