БИБЛИОТЕКА ШКОЛСКЕ 2021 / 2022. ГОДИНЕ 

ПРОФ. ДР СВЕТИСЛАВ МАРКОВИЋ ЈЕ ПРИКУПИО, ОБРАДИО И ДОЗВОЛИО ДА БИОГРАФСКИ ПОДАЦИ ЗАПОСЛЕНИХ БУДУ ОБЈАВЉЕНИ НА САЈТУ НАШЕ ШКОЛЕ. ХВАЛА!


Данијела Илић

Данијела Илић

професор разредне наставе

Рођена 27. августа 1984. године у Ивањици. Основну и средњу школу завршила у Ивањици, а Учитељски факултет у Ужицу. Радила у Дому ученика средњих школа у Ивањици на радном месту васпитача. Од јануара 2010. године ради као библиотекар у ОШ „Милинко Кушић” у Ивањици. Звање библиотекара стекла је 2013. године у Народној библиотеци Србије. Поседује лиценцу за библиотекара.

Милица Михаљинац

Милица Михаљинац

професор латинског језика

Рођена 04. августа 1986. године у Ивањици. Основну и средњу школу завршила у Ивањици. Дипломирала на Филолошком факултету Универзитета у Београду 2009. године. Ради у Гимназији у Ивањици на радном месту професора латинског језика и као библиотекар у ОШ „Милинко Кушић”.

Ана Роговић

Ана Роговић

професор српског језика и књижевности

Рођена 07. октобра 1984. године у Ивањици. У родном граду завршила основну школу и гимназију, а на Филолошком факултету Универзитета у Београду дипломирала на Катедри за српски језик и књижевност. Радила у ОШ „Мићо Матовић” у Мочиоцима (од 2010. године), у ОШ „Вучић Величковић” у Међуречју и у Техничкој школи у Ивањици. У ОШ „Милинко Кушић” ради од 2013. године.

Још од средњошколских дана у глави јој тиња Кантов категорички императив: „Звездано небо нада мном и морални закон у мени!”

Милица Стефановић Поповић

Милица Стефановић Поповић

професор шпанског језика и хиспанских књижевности

Рођена 20. фебруара 1988. године, у Беранама, Република Црна Гора. На Филолошком факултету Универзитета у Београду, на Катедри за шпански језик и хиспанске књижевности (основне и мастер студије), дипломирала 2011. године. У ОШ „Милинко Кушић” ради од априла 2012. године на радном месту наставника енглеског језика и библиотекара у школској библиотеци.

О школи

Основна школа ''Милинко Kушић'' наставља традицију основне школе из Ивањице, отворене 1834. године и основне школе Шуме, отворене 1927. године. Решењем из 1955. године ове две школе спојене су у једну школу у осмогодишњем трајању. Убрзо затим ова школа добија данашње име, односно име народног хероја Милинка Kушића.

Радно време

Понедељак - петак: 07:00 - 15:00

© 2019 OŠ Milinko Kušić. Sva prava zadržana.

Search

?>